Krommeland

Contact

Henk Torreman
Krommeland 64
1981 BV Velsen Zuid

Telefoon: 0255 513970
Mobiel: 06 53424440

e-mail (algemeen):  info@torreman.com

e-mail (Henk):  h.torreman@wxs.nl

 

Routebeschrijving

Routebeschrijving naar Krommeland 64:

Let op! Tot januari 2017 geldt, in verband met de afsluiting van de Velsertunnel, een afwijkende route! Onderstaande beschrijving is daarom tot die tijd niet correct!

Per auto:
Komende vanuit zuidelijke richting:
Neem de A9 (Amstelveen-Alkmaar). Bij knooppunt Rottepolderplein richting Alkmaar volgen. Bij knooppunt “Velsen” richting IJmuiden (A22) volgen. Houd ook bij de volgende afslag (voor de Velsertunnel) de richting IJmuiden aan. Aan het einde van de afslag, bij de stoplichten, linksaf. Bij de volgende stoplichten rechts. Herkenningspunt is de garage met Shell-pomp op de hoek. Sla vervolgens nog driemaal rechtsaf. Even voorbij het midden van de straat aan de linkerkant vind je nr. 64. Parkeren in de parkeerhavens aan het begin of het einde van de straat.

Komende vanuit noordelijke richting:
Neem de A9 (Alkmaar-Amstelveen). Volg de borden (Beverwijk)/IJmuiden (A22). Houd na de Velsertunnel direct rechts aan. Neem de eerste afslag rechts direct na de tunnel (IJmuiden/Velsen-Zuid). Houd aan het einde van de afslag rechts aan. Sla bij de stoplichten linksaf en direct weer rechtsaf. Herkenningspunt is de garage met Shell-pomp op de hoek. Sla vervolgens nog driemaal rechtsaf. Even voorbij het midden van de straat aan de linkerkant vind je nr. 64. Parkeren in de parkeerhavens aan het begin of het einde van de straat.

Met het openbaar vervoer:
Via station Beverwijk:
Neem bus 74 vanaf het Stationsplein. Uitstappen halte “Parkweg, Velsen-Zuid” Loop een eindje terug in de richting van de garage met Firezone pomp. Loop nu in dezelfde richting verder over het fietspad. Even na de garage is een voetpad linksaf. Volg het pad, voorbij de huizen aan je linkerhand, tot de straat weer begint. Linksaf, meteen rechtsaf. Nr. 64 is rechts.

Via station Amsterdam Sloterdijk:
Neem bus 82 vanaf het Stationsplein. Uitstappen halte “Parkweg, Velsen Zuid”. Loop een eindje terug in de richting van de garage met Firezone pomp. Loop nu in dezelfde richting verder over het fietspad. Even na de garage is een voetpad linksaf. Volg het pad, voorbij de huizen aan je linkerhand, tot de straat weer begint. Linksaf, meteen rechtsaf. Nr. 64 is rechts.
Bus 82 begint in Amsterdam (begin/eindstation Busstation einde Marnixstraat).

Tweegesprek

Er is een aparte website voor het Tweegesprek. Kijk op www.2gesprek.nl  Daar vind je ook informatie over individuele relatietherapie. Deze geven we (Joke en Henk Torreman) samen. Niet alleen kunnen we elkaar zo aanvullen, maar ook voorkomen we de angst dat een van de partners door de therapeut van hetzelfde geslacht wordt 'voorgetrokken'.  

Latest News

07 February 2017
© 2016 Henk Torreman Consultancy

Search